#00a89c
1
0
Servicis
244

Punt AutoServef

Punt AutoServef

L'Ajuntament de Cabanes és des de l'any 2014 un punt Autoservef per a acostar el servici d'ocupació als ciutadans.

Amb l'objectiu de prestar el servici de forma integral, l'Ajuntament de Cabanes s'ha acollit a esta ferramenta dirigida a facilitar als usuaris que no tenen accés a internet tots els servicis de Portal d'Ocupació del SERVEF, incrementant amb això l'eficàcia en la gestió, a través d'una participació personalitzada de l'usuari, aportant al mateix temps una major agilitat a l'hora d'omplir els objectius proposats. Amb això es pretén a més promoure la cohesió territorial, disminuint els desequilibris actualment detectats i afavorint la igualtat d'accés de tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana als servicis públics.

L'esmentat sistema permet a l'usuari obtindre informació amb total privacitat i autonomia sobre els servicis següents: consulta d'ofertes d'ocupació, el meu centre servef d'ocupació, renovació de la demanda d'ocupació, consulta de currículum, generació de certificats, sol·licitud de formació, registre d'interessats (vinculat a la consulta d'ofertes) i la intenció de resultats de preselecció.

La ferramenta està ja preparada per a incloure qualsevol altre servici que en el futur es vaig implementar en el sistema autoSERVEF.

Accés a la pàgina del Servef