#
13
0
Servicis
15

Salutació de l'Alcaldessa

Salutació de l' Alcaldessa

Com Alcaldessa de Cabanes voldria donar-vos la benvinguda a totes aquelles persones que visiteu la web del nostre Ajuntament. Aquesta pàgina és una ferramenta on podreu conèixer de primera mà tots els temes relacionats amb la Corporació i la gestió municipal.
El context social i tecnològic dels últims anys no ha fet sinó demandar amb més força els drets de transparència i participació ciutadana. Els Ajuntaments hem d'utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació per a facilitar la participació i la comunicació amb els veïns i veïnes, la presentació de documents i la realització de tràmits administratius.
El portal web també ha de ser la finestra que obri Cabanes al món, lloc on interactuar i compartir amb els visitants que estan interessats en conèixer més del nostre poble, de la nostra cultura i les nostres tradicions. És una aposta d'aquest Govern de Progrés que aquest portal siga un instrument de servei actual, dinàmic i obert, que la distancia física no siga cap impediment perquè a temps reial l'Ajuntament estiga el més pròxim a tots els veïns i veïnes.

Benvinguts i benvingudes a Cabanes!!