Formulari de cerca

Cartel 2015
Cartel 2015
Dilluns, Agost 3, 2015 - 11:00
Els xiquets i xiquetes de Cabanes dibuixen el cartell de festes
Es tracta d'una iniciativa, promoguda per l'ajuntament, i que ha tingut una gran acollida.

Les festes d'agost de Cabanes ja tenen la seua cartell anunciador. La seua jove autora, Sofía Valero Casanova, ha volgut representar un dels actes taurins que es duran a terme en la localitat, durant les seues festes patronals del 31 de juliol al 9 d'agost.

 

Esta obra ha sigut triada d'entre les desenes elaborades pels alumnes de l'Escola d'Estiu, que han participat en el disseny del llibre de festes. Es tracta d'una iniciativa, promoguda per l'ajuntament, i que ha tingut una gran acollida. Els xiquets i xiquetes de Cabanes van presentar i van explicar els seus dibuixos a l'alcaldessa, Estrella Borrás, qui va triar fa unes setmanes, no sols el que conforma la portada, sinó també altres dos que estan plasmats en la contraportada. En este cas, les seues autores són Iris Boira Bojadós i Lluna Marqués Boira.

 

Borrás ha agraït “l'esforç i la il·lusió de tots els participants”. Ha ressaltat que “ha sigut molt difícil l'elecció perquè tots tenien molt de nivell. Anime a tots els nostres jóvens a què continuen dibuixant i desenrotllant la seua creativitat. M'han sorprés molt amb els seus treballs, són uns grans artistes”.

Site developed with Drupal