Formulari de cerca

Xarxa llibres
Xarxa llibres
Dissabte, Juny 18, 2016 - 00:45
Xarxa de llibres, entrega dels exemplars als centres
Cabanes informa dels tràmits per accedir als ajuts de la xarxa llibre amb l’entrega dels exemplars als centres.

La tinent d’alcalde i regidora d’educació, Sole Segarra ha explicat avui dia 17 de juny, el termini i instruccions per entregar a les escoles i a l’institut els llibres gastats d’aquest curs, perquè formen part del banc de la Xarxa Llibres i poder rebre l’ajut.

Els alumnes de la Ribera els pertocarà fer-ho en l’escola de Torreblanca i a la resta als centres de Cabanes, on hauran d’aportar l’imprés que es facilitarà en els llocs habilitats com en les direccions web baix esmentades, i junt a aquest imprés reomplit, fer també l’entrega dels llibres. En el cas d’alumnes d’ESO que necessiten algun llibre per als exàmens de juliol, s’ampliarà el termini,

En les dependències municipals de la Ribera es podrà reomplir els formularis el proper dimarts 21 per la vesprada i el dijous 23 pel matí, i s’entregarien a l’escola de Torreblanca el dia 22 de 9 a 11 en l’aula respectiva o el dijous 23 com últim dia.

 A Cabanes, els formularis es podran omplir electrònicament i qui no ho puga fer des del propi domicili, en el propi Ajuntament, al Casal Jove o la Biblioteca en els horaris habituals en els qual estan oberts, i entregar després el full amb els llibres a l’escola els dies dijous 23 , divendres 24 i dilluns 27 de 11.30 a 12:30. En el cas de l’institut tindrà un termini propi  del qual informarà el propi centre.

 INSTRUCCIONS XARXA LLIBRES

1.   Podran participar les famílies dels alumnes que actualment cursen I-5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5é i 6é.

2.   Hauran d’emplenar TELEMÀTICAMENT ( o presencialment) 2 documents en la web:

xarxallibres.edu.gva.es:

·         Justificació de lliurament de llibres de text 2015/16.

·         Sol·licitud de participació banc de llibres 2016/17.

L’aplicació demanarà el NIA (està al butlletí de notes d’alumne).

El centre disposarà d’ordinadors a la biblioteca, per si algú necessita accedir als formularis el mateix dia d’entrega dels llibres (adjuntem horaris per a cada curs).

3.   Una vegada impresos els 2 documents s’entregaran a la biblioteca del centre junt amb el lot de llibres utilitzats durant el present curs en el millor estat de conservació possible. El centre facilitarà una bossa i una etiqueta per col·locar-los. Caldrà posar dins els llibres junt als formularis i pegar fora l’etiqueta amb el nom i el curs actual de l’alumne.

4.   Els alumnes de I-5 hauran de fer només la sol·licitud telemàtica de PARTICIPACIÓ en el banc de llibres curs 2016/17 i presentar-la el dia indicat, però no han de portar cap llibre.

5.   Els alumnes que actualment cursen infantil 5 anys i 1r de primària rebran l’avís de passar pel centre i recollir un XEC-LLIBRE (160€) amb el que podran comprar el lot de llibres corresponent a 1r i 2n de primària del curs 2016/17 (dades de recollida per confirmar).

6.   Les famílies que no vullguen participar en el banc de llibres curs 2016/17, però si que presenten els llibres del curs actual, marcaran la casella RENÚNCIA.

7.   S’ha creat una Comissió formada per mestres, pares/mares i representant de l’Ajuntament que revisarà, valorarà, verificarà i decidirà si els lots de llibres lliurats estan en bon estat. Cada alumne rebrà el curs següent tants llibres com haja aportat i en funció del estat com estiguen.

http://www.ceice.gva.es/xarxallibres

http://www.ceice.gva.es/va/bancdellibres

 

Site developed with Drupal