Formulari de cerca

Xarrada jaciments Torre la Sal
Xarrada jaciments Torre la Sal
Dilluns, Desembre 22, 2014 - 13:15
Xarrades formatives del jaciment de Torre La Sal
Cabanes difon la història del jaciment de Torre La Sal amb xarrades informatives que s'emmarquen en la programació de Nadal

La regidoria de Cultura de Cabanes ha organitzat esta setmana xarrades formatives i impartides per arqueòlegs per a difondre la història del jaciment de Torre La Sal, que s'emmarquen dins de la programació de Nadal.

 

El divendres 19 de desembre, va tindre lloc en el saló polifuncional de La Venta la xarrada sobre la història del jaciment a càrrec de l'arqueòleg de la Diputació Asunción Fernández i Enric Flors, este últim de l'empresa Arx encarregada de les investigacions sobre tota la zona de Torre La Sal, davall el títol 'Una Ciutat Ibera oculta  en Torre La Sal'.

 

La xarrada es va realitzar a les set i mitja de la vesprada en la Ribera i va estar presidida per l'alcaldessa i regidora de Cultura, Estrella Borrás. Es repetirà el dia 27 de desembre a les dotze del migdia en el Casal Jove de Cabanes.

 

El diumenge 21, la banda de música Unió Musical Santa Cecília de Cabanes oferirà el tradicional concert de Nadal que oficialment obri la programació d'actes nadalencs.

Imatges: 
Xarrada jaciments Torre la Sal
Xarrada jaciments Torre la Sal
Site developed with Drupal