Formulari de cerca

Si + recicles - pagas
Si + recicles - pagas
Dilluns, Agost 24, 2015 - 10:45
Els veïns de Cabanes i la Ribera conscienciats amb el medi ambient
Al voltant de 500 veïns es beneficiaran del reintegrament d'un total de 3.400'35 €, gràcies al tractament de residus procedents dels punts verds 2.014

La consciència ecològica de Cabanes i la Ribera augmenta cada any, segons es desprén de l'últim balanç local sobre els retorns econòmics per reciclatge. Al voltant de 500 veïns es beneficiaran del reintegrament d'un total de 3.400,35€,  gràcies al tractament de residus procedents dels punts verds 2.014 i de les aportacions a la xarxa global d'ecoparcs del C1, que es correspon amb els municipis del nord de la província de Castelló.

 

Un any més, els ciutadans es veuran incentivats pel seu esforç i preocupació pel medi ambient. Estes bonificacions s'engloben dins de la campanya “Si + recicles , - pagues“, promoguda per la Diputació de Castelló, que aposta per pobles més sostenibles i que contribuïsquen a l'estalvi municipal. L'usuari és ‘recompensat' per mitjà de la quantia econòmica que s'estalvia l'administració gràcies a les bones pràctiques dels seus veïns.

 

Així doncs, l'ajuntament de Cabanes ha emés un comunicat informant els beneficiaris d'esta iniciativa, que no tinguen el rebut domiciliat, que han de passar pel consistori per a omplir la documentació amb què es procedirà a l'abonament d'import que corresponga a este exercici.

 

En este sentit, l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha volgut ressaltar “el compromís mediambiental dels cabanyuts” i ha afirmat que “la consolidació dels hàbits de separació no sols té un important valor ecològic, sinó que disminuïx considerablement el gasto de tots”.

Site developed with Drupal