Formulari de cerca

V Concentración Motos Clásicas
V Concentración Motos Clásicas
Dilluns, Maig 2, 2016 - 13:00
V Concentració de Motocicletes Clàssiques a Cabanes
El bon temps va garantir l'èxit d'esta jornada en què els motoristes van poder compartir una de les seues majors aficions. En el primer diumenge de festes de Cabanes va tindre lloc la V Concentració de Motocicletes Clàssiques (...)

En el primer diumenge de festes de Cabanes va tindre lloc la V Concentració de Motocicletes Clàssiques organitzada pel Classic Cabanes Motor Club, en col·laboració amb l'Ajuntament, que va ser un dels actes destacats del fi setmana.  

 

Començava a les 9:30h amb una ruta dels aficionats a les dos rodes pel terme municipal, seguida de l'exposició de totes les motos participants amb esmorzar per als assistents. A continuació, es va realitzar una gincana en la Plaça Els Hostals amb premi d'un pernil per als tres primers classificats; José Manuel Girón dels Coves de Vinromà, Diego Moliner també dels Coves de Vinromà i Manel Subirats del Moto Club Vinaròs. L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, va entregar el premi als vencedors.

 

La plaça també va acollir la III Exposició del “Mercat del va ferrar” amb motos clàssiques en venda. El bon temps va garantir l'èxit d'esta jornada en què els motoristes van poder compartir una de les seues majors aficions. La  nombrosa concentració va cridar l'atenció dels veïns, que no van dubtar a immortalitzar el moment amb els seus telèfons mòbils. Com a curiositat, van estar presents alguns exemplars de la marca Villof, fabricats a València per Vicent Llorens Ferrer entre els anys 1949 i 1965; considerades un tresor per als col·leccionistes.

 

Altres activitats

 

De la mateixa manera, també es va dur a terme l'activitat de ‘Tir de Guatla' organitzada per la societat de caçadors “El Mocoró” en el camp de tir de “La Ferradura”. Així com el partit de futbol del CD Cabanes contra el C.F. Sant Pere del Grau de Castelló, amb victòria de l'equip local. L'entrada per a la trobada va ser gratuïta amb motiu de les festes en honor a la Mare de Déu del Bon Succés.

 

A les 21:30 h, com a novetat, es va celebrar un sopar "de sobaquillo"t en la carpa de festes. A partir de les 23:00h, els assistents van disfrutar amb un tribut a la música dels 70 a càrrec de “Els d'Ahir”.

Imatges: 
V Concentración Motos Clásicas
V Concentración Motos Clásicas
V Concentración Motos Clásicas
V Concentración Motos Clásicas
V Concentración Motos Clásicas
V Concentración Motos Clásicas
Site developed with Drupal