Formulari de cerca

Concert
Concert
Dijous, Agost 6, 2015 - 12:45
La Unió Musical Santa Cecília de Cabanes va oferir un emotiu concert en festes
La carpa de festes, abarrotada de públic, va acollir el concert magnífic d'uns jóvens músics plens de talent.

La Unió Musical Santa Cecília de Cabanes, junt amb la coral Sant Jaume de Vila-real va oferir, el diumenge 3 d'agost,  un emocionant concert amb motiu de les festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc que celebren en estos dies. Davall el títol de “Toquem amb el cor', van interpretar diferents peces de diversos gèneres que van aconseguir els aplaudiments repetits dels assistents.

 

La carpa de festes, abarrotada de públic, va acollir el concert magnífic d'uns jóvens músics plens de talent. Davall la batuta de Gabriel Sanchís Pastor, va sonar la música d'Albert William Ketèlbey amb les peces ‘En un Mercat Persa' i ‘In a Monastery Garden', de Giusseppe Verdi amb ‘Slavenkoor uit Nabucco' i la banda sonora de ‘Els Xics del Cor' de B. Coleu.

 

Especialment emotiu va ser el ‘Carmina Burana' de Carl Off, que va comptar amb les actuacions de les sopranos Arantxa Martínez i Isabel Julve, jove de la localitat, i el baríton Toni Planelles.

 

El concert d'agost s'està convertint, a poc a poc, en una cita ineludible per a tots els ‘cabanyuts' que els esperen amb il·lusió i constituïx un dels plats forts del programa de les festes.

 

El dilluns a la nit, Cabanes acull un altre dels actes més multitudinaris i participatius del programa, com és la III Sopar de Quintes, i també donen inici els festejos taurins amb un bou embolat de la ramaderia de ‘Bous de la Ribera'.

Site developed with Drupal