Formulari de cerca

Banda Música
Banda Música
Dilluns, Octubre 19, 2015 - 15:15
La Unió Musical de Cabanes va participar en l'acte final de les ‘XXII Trobades de Bandes de Música' a Benicàssim
Més de 500 músics de tota la província van participar en un multitudinària cercavila pels carrers del municipi.

Este cap de setmana, Benicàssim va acollir la 47é Assemblea General de la Federació Autonòmica de Societats Musicals (FSMCV). D'altra banda, el dissabte a la vesprada, també va tindre lloc en la població un acte que va posar punt final a l'última edició de les ‘Trobades de Bandes' que organitza la Diputació de Castelló.

 

Més de 500 músics de tota la província van participar en un multitudinària cercavila pels carrers del municipi. L'esdeveniment va aglutinar a dotze associacions de la Plana Alta: Almassora, Benlloch, Borriol, Castelló, Orpesa, la Pobla Tornesa, Sant Joan de Moró, Torreblanca, el Vall D'alba, Vilafamés, Benicàssim i, per descomptat, tampoc va faltar la representació de Cabanes.

 

La Unió Musical Santa Cecília, sota la direcció de Gabriel Sanchís, va desfilar fent gala de la seua qualitat i saber fer. Per la seua banda, Andrés Safont, regidor d'associacions i joventut de l'Ajuntament de Cabanes, no va voler perdre's esta cita. Safont va afirmar que “és encomiable la labor que realitza la banda de Cabanes pels jóvens del nostre municipi, per això estic ací en representació del consistori”. “Tenim l'obligació de prestar-los tot el nostre suport en cada un dels actes que organitzen i amb els que tant ens fan disfrutar”, va afegir.

Site developed with Drupal