Formulari de cerca

Guardería de Verano 2015
Guardería de Verano 2015
Dilluns, Juliol 6, 2015 - 14:00
Una vintena de xiquets ja han començat la Guarderia d'Estiu a Cabanes
Es tracta d'un dels 3 blocs en què es dividix la "Escola d'Estiu" de Cabanes

Més d'una vintena de xiquets d'entre 1 i 3 anys ja han començat la ‘Escola d'Estiu' Guarderia a Cabanes, que tindrà lloc en l'Escola d'Educació Infantil durant el període estival. Segons va manifestar el seu responsable, Isabel Bojadós, es desenvoluparà fins al 31 de juliol en 9:00h a 13:00h de dilluns a divendres.

 

Es tracta d'un dels 3 blocs en què es dividix la ‘Escola d'Estiu' de Cabanes perquè tots els xiquets i xiquetes, independentment de la seua edat, puguen participar de les activitats organitzades i subvencionades pel consistori, tant a Cabanes com en la Ribera.

 

Així doncs, a banda de l'esta activitat dirigida als més xicotets, també s'està duent a terme la ‘Escola d'Estiu Infantil' per a aquells xiquets i xiquetes que cursen des de 1r d'Infantil a 1r de Primària, i de la ‘Escola d'Estiu Esportiva' per a aquells que estiguen en cursos compresos entre 1r de Primària i 2n d'ESO. 

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, va voler saludar als més ‘peques' en el seu primer dia, per a desitjar-los que passen un bon estiu i disfruten amb les activitats programades per les seues monitores.

Fiesta fin de curso en infantil

Por otro lado, el pasado martes 30 de junio los alumnos y alumnas de la escuela infantil municipal celebraron la fiesta de fin de curso y su promoción al segundo ciclo, junto con sus padres y la comunidad educativa. Diferentes actividades de ocio y recreo sirvieron para dar la bienvenida a las vacaciones y despedirse de los compañeros hasta septiembre. 

Site developed with Drupal