Formulari de cerca

Trasgos
Trasgos
Dimecres, Setembre 2, 2015 - 10:15
Una obra de teatre infantil per a donar inici al "III setembre Cultural Esportiu"
La companyia "La Banda del Drac" de Produccions Scura oferirà la representació titulada "Trasgos"

La regidoria de cultura de l'Ajuntament de Cabanes ha anunciat que, dissabte 5 de setembre, es durà a terme una obra teatral per als més menuts de la població.

 

En la Plaça de la Constitució, a les 19:00h, la companyia ‘La Banda del Drac' de Produccions Scura oferirà la representació titulada ‘Trasgos'. Es tracta d'un espectacle musical d'escenari basada en cançons i jocs, on el públic és l'autèntic protagonista i està indicat per a xiquets i xiquetes a partir de cinc anys.

 

Esta activitat està inclosa dins del programa que conforma el III setembre Cultural Esportiu de Cabanes. El consistori, junt amb la col·laboració de diferents col·lectius i associacions locals, prepara este mes replet d'activitats. Esports, teatre, danses… es repetiran durant els caps de setmana de setembre per a gaudi dels ‘cabanyuts' i els visitants. Esta iniciativa, que va començar fa tres anys, pretén a més dinamitzar el turisme i l'economia local després de l'estiu.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha afirmat que “la setmana que ve estarà impresa l'agenda del setembre Cultural Esportiu, perquè ningú es perda cap dels actes que hem programat amb tanta il·lusió”. “Hauran activitats per a tots els públics, no ens hem oblidat dels més xicotets del nostre poble, per als que hem preparat una obra de teatre que segur els encantarà”, ha afegit.

 

Site developed with Drupal