Formulari de cerca

Escola Estiu Cabanes 2015
Escola Estiu Cabanes 2015
Divendres, Juny 12, 2015 - 09:15
Un total de 91 anys participaran en la "Escola d'Estiu" de Cabanes
La "escola" estarà gestionada per dos empreses locals, "Petits Somnis" i "Mes que Estudi", que donaran treball a 12 monitors.

Els xiquets i xiquetes de Cabanes i la Ribera es preparen per a participar en una nova edició de la ‘Escola d'Estiu', una iniciativa que promou l'ajuntament de la població des de fa més de 8 anys i que constituïx una alternativa d'oci i educació durant el període estival. En ella s'ensenya als alumnes com utilitzar correctament el temps lliure per mitjà de tallers, excursions, jocs esportius… adaptats a l'edat dels menors.

 

Es durà a terme durant 4 hores diàries, entre els dies 22 de juny i 31 de juliol a Cabanes i del 13 de juliol i 21 d'agost en la Ribera. Es dividirà en tres grans blocs perquè tots els xiquets i xiquetes del municipi, independentment de la seua edat, puguen participar de les activitats organitzades.

 

Després de finalitzar el termini de matriculació i els tràmits per part dels interessats, cal ressaltar que hi ha inscrits 91 alumnes: 21 per a la guarderia, 33 per a l'escola infantil de Cabanes i 36 per a la de la Ribera, i 10 i 12, respectivament, per a les escoles esportives.

 

La ‘escola' estarà gestionada per dos empreses locals, Petits Somnis i Mes que Estudi, que donaran treball a 12 monitors. D'altra banda, el consistori també repartirà gorres i camisetes per a tots els inscrits.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha afirmat que “l'Escola d'Estiu no sols garantix que els xiquets i xiquetes del nostre poble dediquen les seues vacacions d'estiu a activitats pedagògiques i d'oci, on se'ls transmeten valors com la solidaritat i la camaraderia, sinó que també permet als pares i mares conciliar la vida familiar i laboral durant estos mesos”. “Desig que els nostres ‘peques' disfruten de la programació que hem preparat amb molt d'afecte i entusiasme”, ha afegit. 

Site developed with Drupal