Formulari de cerca

Concert Maig 2016
Concert Maig 2016
Dilluns, Maig 2, 2016 - 09:45
Un concert de la Banda de Música de Cabanes dóna inici a les festes de maig
Especialment emotius van ser els moments en què la ‘dolçaina' es fusionava amb la música de la banda, com en la ‘Muixeranga d'Algemesí'.

La Unió Musical Santa Cecília de Cabanes, amb la col·laboració del grup local “Dolçal i Tabaina” va oferir, el divendres 29 d'abril, un emocionant concert que va donar el tret d'eixida a les festes en honor a Mare de Déu del Bon Succés. Unes celebracions que tindran lloc en este municipi de la Plana Alta fins al pròxim 8 de maig.

 

La carpa de festes va reunir una gran afluència de públic i va acollir un grandiós concert, davall el títol de “Música de Festa”, on es van interpretar diverses composicions que van aconseguir, una vegada més, fer vibrar dels assistents.

 

Davall la batuta de Gabriel Sanchís Pastor, uns músics plens de talent, van fer sonar diferents peces com ‘Fet a Posta' de M. Picó, de E. Cebrián ‘Ragón Falez' o ‘Gau Ibillera' d'Herrikola. Especialment emotius van ser els moments en què la ‘dolçaina' es fusionava amb la música de la banda, com en l'emocionant ‘Muixeranga d'Algemesí'.

 

D'altra banda, també es va presentar el programa d'ajudes a estudis musicals “Jo t'ajude. Carlos Llorens Siurana” que, en esta ocasió, beneficiarà jóvens alumnes de clarinet. 

 

L'equip de govern i representants del consistori van estar presents en l'acte. L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, va elogiar la labor de la Banda de Cabanes i el seu ‘saber fer'. En paraules de Borrás “sempre esperem amb il·lusió els concerts de la banda, perquè són una cita ineludible i un dels actes importants en cada una de les nostres celebracions”.

 

Romeria a l'ermita dels Santes

 

Centenars de ‘cabanyuts' es  van desplaçar el dissabte al matí a l'ermita dels Santes per a traslladar fins al poble a la seua patrona, la Mare de Déu del Bon Succés o ‘la Barranquera', on romandrà fins al pròxim 16 de maig.

Imatges: 
Concert Maig 2016
Concert Maig 2016
Concert Maig 2016
Site developed with Drupal