Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dilluns, Febrer 1, 2016 - 13:15
Els tribunals desestimen una nova demanda de Marina d'Or
Els tribunals desestimen una nova demanda de Marina d'Or i donen la raó de nou a l'Ajuntament de Cabanes

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Castelló va tornar a desestimar, el passat 16 de novembre, una altra de les demanda interposades per la constructora MARINA DOR LOGER SA a l'Ajuntament de Cabanes.

 

En esta ocasió, la constructora pretenia que el consistori procedira “a la recepció parcial de les obres d'urbanització de les etapes 0 i 1 del sector Torre La Sal”; a la qual cosa l'ajuntament es va negar, en una Resolució d'Alcaldia amb data 31 de gener del 2013, al ser contràries al Conveni Urbanístic “i presentar deficiències en la seua execució”. Estos defectes en la construcció van ser provats per les conclusions d'un informe pericial, que el demandant va tractar de desvirtuar, però que el jutge va reconéixer com a vàlides.

 

Cal recordar que, en data 1 de setembre, la judicatura ja va rebutjar una altra demanda de la constructora, en la que es tractava de responsabilitzar a l'Ajuntament de Cabanes del manteniment del PAI Torre La Sal, així com dels problemes ocasionats als veïns de la urbanització per estes obres que mai han finalitzat en la seua totalitat. D'esta manera, el magistrat ha reflectit que “el present supòsit és idèntic al ja resolt per este mateix Jutjat”.

 

Tal com dictava l'anterior sentència, l'agent urbanitzador encara no ha executat de manera definitiva els subministraments bàsics, ni ha complit amb el que establix el contracte, amb data 23 d'octubre del 2008.  En este acord es va estipular, a proposta expressa de l'urbanitzador, que “la recepció definitiva de les obres de la urbanització per l'administració no es materialitzarà fins a la total finalització de les obres del sector”. Per tant, el consistori no ha rebut el dit projecte, ni ha de respondre per la seua conservació. A més, hi ha l'incompliment d'altres condicions necessàries per a poder tramitar legalment l'acceptació d'estes obres urbanitzadores.

Site developed with Drupal