Formulari de cerca

XV Marxa a Peu de Cabanes
XV Marxa a Peu de Cabanes
Divendres, Febrer 6, 2015 - 14:30
Tot preparat per a la "XV Marxa a Peu de Cabanes"
Més de 400 inscrits prendran l'eixida des de la plaça Els Hostals

Els cabanyts es preparen per a celebrar dissabte que ve, 7 de febrer, la tradicional Marxa a Peu que arriba a la seua XV edició. Es tracta d'una de les proves esportives més populars de la localitat i està organitzada pel Club Running Cabanes.

 

Serà a les 9.00 hores quan els més de 400 inscrits prendran l'eixida  des de la plaça Els Hostals. Recorreran un traçat de 22,6 quilòmetres, que transcorrerà pels bells paratges del terme i per llocs tan singulars com el riu Fontanelles o la senda del Pou la Bóta.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha felicitat hui als organitzadors de l'esdeveniment i ha animat a la participació. “És molt important la labor que realitza el Club Running en el nostre municipi, per això, tots hem de participar de forma activa, ens només els aficionats a l'esport, sinó també els familiars i acompanyants”, hi ha assenyalat Borrás.

 

La Marxa compta amb el patrocine d'un gran nombre d'empreses locals i la col·laboració del consistori. A més, enguany, la Regidoria de Turisme també ha volgut sumar-se a la competició i repartirà material tècnic entre els assistents. L'edil de l'àrea, Lucia García, ha explicat que “gràcies a la carrera de muntanya es reunixen moltíssims visitants a Cabanes. És una bona oportunitat per a donar a conéixer el nostre patrimoni i, per això, recolzarem sempre este tipus d'iniciatives”.

 

III Caminada no competitiva: paral·lelament a la Marxa a Peu, se celebrarà la III Caminada no competitiva de Cabanes de 13km. Una bona opció per a aquelles persones que vullguen disfrutar del senderisme en un dia tan especial, però sense classificació. Esta alternativa ha respost amb escreix les expectatives amb més de 80 inscrits fins al moment.

Site developed with Drupal