Formulari de cerca

VI Campus de Fútbol
VI Campus de Fútbol
Divendres, Juliol 10, 2015 - 09:00
Tot preparat per al VI Campus de Futbol de Cabanes
Es tracta d'una iniciativa del CD Cabanes que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat

Una trentena de xiquets i xiquetes de Cabanes, amb edats compreses entre els 6 i els 13 anys, participaran a partir de dilluns que ve 13 de juliol en el VI Campus de Futbol municipal.

 

Es tracta d'una iniciativa del CD Cabanes que compta amb la col·laboració de l'ajuntament de la localitat. Durant dotze dies, en horari de 16:00h a 20:00h, els jóvens milloraran les seues habilitats en este esport per mitjà dels entrenaments i classes impartides per especialistes; en altres amb l'entrenador i professor Gregorio Martínez que, junt amb Manolo Ramos, coordinen el campus. A més, les explicacions i classes tècniques es combinaran amb altres activitats d'oci i visites a la piscina municipal.

 

El preu per assistir a este campament esportiu és de 10 euros per als empadronats en el municipi o jugadors del club i 70 euros per a la resta.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha volgut agrair “la dedicació i entrega dels organitzacions, perquè el campus d'estiu vinga sent tot un èxit des de fa 6 anys”. 

Site developed with Drupal