Formulari de cerca

Torre la Sal
Torre la Sal
Dilluns, Novembre 17, 2014 - 19:00
Torre La Sal entre els 20 pobles de pescadors més bonics d'Espanya
Un suplement de viatges situa a Torre La Sal entre els 20 pobles de pescadors més bonics d'Espanya

El suplement Viatjar del periòdic ABC ha dedicat un monogràfic als 20 pobles mariners més bonics d'Espanya en el que té un espai destacat el poblat marítim de Torre La Sal de Cabanes.

El suplement explica que alguns llocs "s'han fet massa grans i els antics pobles mariners han perdut el seu encant i s'han fet molt turístics. Altres al contrari seguixen amb la seua tranquil·litat en el dia a dia" i posa especial èmfasi en vint punts "que no arriben als 2.000 habitants" en el seu nucli urbà com una selecció d'espais que tot viatger ha de visitar.

Atribuint especials característiques de pescadors als del nord i el sud d'Espanya, que encara mantenen les seues subhastes de peix, el diari diu de Torre La Sal que és un xicotet poblat marítim, una pedania de Cabanes amb famosa platja que deu el seu nom a una torre sentinella del XVI construïdes per a defendre la costa d'incursions de pirates barbarescos. Al costat queda el parc Natural del Prat de Cabanes i està declarat Bé d'Interés Cultural.

Torre La Sal compartix l'espai en el suplement amb altres pobles pescadors tan coneguts com a Llastos, Cudilleiro, el Rompido, Mundaka, Elantxobe, Tassons o Tabarca.

Site developed with Drupal