Formulari de cerca

Camping Torre la Sal 2
Camping Torre la Sal 2
Dimecres, Octubre 28, 2015 - 10:30
Torre La Sal 2 ja és un càmping cinc estreles
El càmping passa a formar part dels quatre establiments de major categoria a la Comunitat Valenciana.

El càmping Torre La Sal 2, situat en la Ribera de Cabanes, ha rebut un nou reconeixement a la qualitat dels seus servicis i instal·lacions.

 

El passat 15 d'octubre, el Servici Territorial de Turisme de Castelló, amb l'informe favorable de l'Associació Provincial d'Empresaris de Càmping i C.V. de Castelló, va atorgar la quinta de les estreles a Torre La Sal 2. D'esta manera, el càmping passa a formar part dels quatre establiments de major categoria a la Comunitat Valenciana.

 

Este guardó se suma als ja aconseguits en els últims anys, que consoliden al càmping de la Ribera de Cabanes com tot un referent. La seua ubicació única ho ha convertit en un dels principals destins de càmpings d'Europa.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha volgut felicitar a l'empresa per “la seua excel·lència” i per “treballar en un projecte tan il·lusionant que també posiciona en el més alt a la marca Cabanes”. La primera edil assistirà, el pròxim 9 de novembre, a l'acte en què es farà entrega al negoci de la seua acreditació com ‘Càmping 5 Estreles'.

 

Una oferta diferenciada

 

Torre La Sal 2 és un càmping familiar, situat junt amb la platja de mateix nom, i a tan sols 1Km. Del parc Natural de Cabanes. En la seua oferta s'inclouen innumerables servicis que la diferencien turísticament, com ara: animació, atraccions aquàtiques, instal·lacions esportives, discoteca, plaça de bous, restaurants, supermercat…

 

A més, en 2015 el càmping ha afegit, a la seua excel·lent infraestructura, sanitaris totalment renovats, banys especials per a xiquets i bebés, una bugaderia autoservici, un saló de bellesa i massatge,  una carpa amb escenari on s'impartixen classes de palissa, pilates, ioga,… i ha millorat els seus bungalous. 

Imatges: 
Camping Torre la Sal 2
Camping Torre la Sal 2
Site developed with Drupal