Formulari de cerca

Taller de memòria a Cabanes
Taller de memòria a Cabanes
Divendres, Juny 10, 2016 - 13:00
S’inicien els tallers de memòria a Cabanes i a la Ribera.
A partir de la setmana que ve començaran a impartir-se els tallers de memòria 2016.La regidora de Benestar Social, Ana Belén Siurana, ha informat que per mitjà del SEAFI (...)

La regidora de Benestar Social, Ana Belén Siurana, ha informat que per mitjà del SEAFI ( El Servei Especialitzat d’ Atenció a la Família i Infància), en col·laboració amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives, a partir de la pròxima setmana començaran a impartir-se tant en Cabanes, com a  la Ribera, els tallers de memòria 2016.

En Cabanes es començarà el pròxim dimecres 15 a les 16:00 al Casal Jove del Carrer Delegat Valera, i en la Ribera, el dimarts 14, també a les 16:00 al polifuncional de la Venta de Sant Antoni.

Aquests tallers són gratuïts, duraran fins Nadal (parant en juliol i agost) , i la inscripció és lliure directament en els llocs on s’imparteixen els mateixos.

Tal i com ha explicat Siurana, “ aquests tallers estan destinats a la gent major, amb la intenció de millorar la capacitat de memòria amb l’estimulació i exercicis mentals, relaxació. La gent que ha assistit a anteriors cursos d’aquestes característiques han eixit molt satisfets, per la utilitat i el format distés i entretingut, per això esperem que aquest any la participació siga també un èxit, i animem al veïnat de Cabanes i la Ribera a acudir, i participar sense cap compromís”

 

Durant aquesta setmana s’ha fet la presentació dels tallers als dos nuclis de població, on molta gent ha mostrat l’interés.

 

Per més informació 964331001

 

Imatges: 
Taller de memòria a La Ribera
Site developed with Drupal