Formulari de cerca

Ruta por la senda de la Gasiona
Ruta por la senda de la Gasiona
Dilluns, Agost 24, 2015 - 11:45
Ruta per la Senda de la Gasiona en el "III setembre Cultural-Esportiu" de Cabanes
Es tracta d'una iniciativa del Club Running de Cabanes, junt amb la col·laboració de l'ajuntament i la regidoria de turisme.

Els amants de la naturalesa tenen una cita, el pròxim 20 de setembre, per a conéixer la Senda de la Gasiona de Cabanes i els bells paisatges pels quals transcorre. Es tracta d'una iniciativa del Club Running de Cabanes, junt amb la col·laboració d'ajuntament i la regidoria de turisme, i que està englobada dins del ‘III setembre Cultural-Esportiu' que se celebrarà en el municipi.

 

Així doncs, tots aquells aficionats al senderisme que ho desitgen poden participar d'esta activitat gratuïta. L'eixida tindrà lloc a les 8:00h en la Plaça dels Hostals, des d'on començarà un recorregut de 14km de nivell mitjà. L'organització recomana a tots els participants portar roba i calçat còmode, esmorzar, aigua per a hidratar-se i protecció solar.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha volgut agrair, una vegada més, l'interés i dedicació del Club Running Cabanes. En paraules de la primera edil, “és un orgull pertànyer a un poble on tants clubs i associacions es bolquen en cada acte que s'organitza durant tot l'any. Espere que tots els ‘cabanyuts' disfruten d'esta activitat i de totes les que estem programant per al pròxim mes de setembre”. 

Site developed with Drupal