Formulari de cerca

Sant Pere 2015
Sant Pere 2015
Dilluns, Juliol 6, 2015 - 13:45
La Ribera de Cabanes va rendir homenatge als seus majors
Borrás va voler agrair "la seua labor fonamental en la societat actual, recolzant a les seues famílies i ajudant a conciliar la vida familiar i laboral"

Al voltant d'un centenar de persones van participar el dia 30 de juny, en el berenar que organitza la junta de l'Associació de Jubilats de la Ribera de Cabanes amb motiu de les festes patronals de Sant Pere.

 

Un acte que es repetix cada any a l'hora d'ara i que servix perquè els integrants de l'associació visquen una jornada de germandat i compartisquen experiències. El bon humor va ser la nota dominant d'este esdeveniment que va finalitzar amb un ball a càrrec del cantant Felipe.

 

L'alcaldessa del municipi, Estrella Borrás, i el tinent alcalde de la Ribera, Javier Llorens, no van voler perdre's la cita i van participar de l'esdeveniment. Borrás va voler agrair a tots els presents la seua implicació en les activitats que s'organitzen per a la tercera edat durant tot l'any i “la seua labor fonamental en la societat actual, recolzant a les seues famílies i ajudant a conciliar la vida familiar i laboral”.

 

Reconeixement als veïns més longeus

 

La jornada va arrancar amb un reconeixement als veïns de la Ribera més longeus: Pilar Bellés Moliner, de 95 anys, i Artemi Fabregat Gual, de 94.

 

L'alcaldessa de Cabanes els va fer entrega, en les seues respectives cases, d'una placa que els acredita com les persones ‘més majors' de la Ribera. Els homenatjats es van sentir molt emocionats en l'acte i van conversar amb l'alcaldessa sobre històries i anècdotes de la seua vida en la pedania costanera.

Imatges: 
Sant Pere 2015
Sant Pere 2015
Site developed with Drupal