Formulari de cerca

Dijous, Juny 11, 2015 - 13:00
La Ribera de Cabanes disposarà d'accés wifi gratuït per a veïns i turistes
Tots els nuclis del terme municipal tindran accés lliure a Internet en les pròximes setmanes, gràcies al programa "Cabanes Connecta" promogut pel consistori.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, junt amb un tècnic, han visitat la pedania de la Ribera, on es van a instal·lar distintes antenes per a millorar la cobertura i ampliar l'actual servici guifi.net, que permet l'accés gratuït a Internet en el municipi.

 

Concretament, es van a disposar dos nous punts d'emissió de senyal en el barri de Torre La Sal, per a prestar este servici al poblat i a la platja. A més, durant la visita, es va estudiar la col·locació d'altres antenes en els barris de ‘El Pinxo', el ‘Empalme', el ‘Reiet' i el ‘Pardalero'. D'esta manera, tots els nuclis del terme municipal tindran accés lliure a Internet en les pròximes setmanes, gràcies al programa ‘Cabanes Connecta' promogut pel consistori.

 

Així doncs, este estiu, els turistes que visiten les platges de Cabanes també podran disfrutar d'este servici per a poder accedir al whatssap, pujar fotos i vídeos a les xarxes socials, enviar e-mails, navegar… No obstant això, es restringiran les descàrregues de material audiovisual i les actualitzacions d'aplicacions per a mòbils. Aquells residents que desitgen disfrutar d'estos servicis addicionals, podran fer-ho per mitjà de l'adquisició d'una antena receptora i donant-se d'alta en la xarxa guifi.net

Site developed with Drupal