Formulari de cerca

Foto
Foto
Dimecres, Juliol 16, 2014 - 12:30
Es retiren les algues fora del poblat marítim
Cabanes retira les algues fora del poblat marítim per a evitar molèsties i olors als veïns i visitants.

L'Ajuntament de Cabanes que presidix Estrella Borrás ha ampliat els servicis de l'empresa de la Ribera encarregada de la platja per a retirar les algues que trau el mar i portar-les a un lloc més adequat fora del poblat marítim, a fi d'evitar molèsties i males olors als veïns i visitants.

Amb esta acció es continua el pla de millora de servicis en la zona de Torre La Sal complint la promesa que en el seu dia va realitzar l'alcaldessa als propietaris de la zona a fi de dotar-la i prestar els servicis que necessiten.

A més de la retirada d'algues l'empresa Excavacions Rafael Fabregat s'encarrega de mantindre a punt cada dia la platja per a turistes i residents. L'altra empresa local contractada en temporada alta és per a neteja de passeig, barris i poblat.

L'alcaldessa ha explicat que encara que les algues no són nocives sí que és cert que s'havien arreplegat diverses queixes per al seu trasllat a un espai adequat més allunyat de l'entorn del poblat marítim pel que este estiu s'ha destinat una partida econòmica a atendre esta reivindicació veïnal.

Site developed with Drupal