Formulari de cerca

Nit de la xulla
Nit de la xulla
Dijous, Agost 6, 2015 - 13:00
Rècord de fogueres en la II Nit de la Xulla de Cabanes
Centenars de persones es van reunir en el carrer la Fira per a disfrutar d'un dels actes més multitudinaris de les festes.

Els veïns i veïnes de Cabanes van participar en la II edició de la Nit de la Xulla. Centenars de persones es van reunir en el carrer de la Fira per a disfrutar d'uns dels actes més multitudinaris de les festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc. Esta activitat va ser incorporada com a novetat en el programa en passat any i, en 2015, s'ha superat amb escreix el nombre d'assistents.

 

Així doncs, l'encesa de les fogueres i la carn a la brasa van donar pas a una gran vetlada, on no va faltar el ball amenitzat pel Va triar Twins.

 

El dimecres a les 9:00h, va tindre lloc la tradicional ‘montà de cadafals'. A la vesprada, es va celebrar la missa i menjar de les Ames de Casa, la ‘Festa de l'Aigua' per als més menuts de la població, animacions i espectacle musical amb dj's i l'esperat Gran Prix. Enguany, les festes de Cabanes recuperen esta activitat molt demandada pels ‘cabanyuts'. En la Plaça dels Hostals, a les 19:30h,  es tornarà a celebrar este concurs, en el que competiran integrants de diferents penyes i on les vaquetes els podran a prova.

Site developed with Drupal