Formulari de cerca

Entrega premi
Entrega premi
Dimarts, Octubre 27, 2015 - 13:45
Reconeixement a Pepe Guimerá per la seua dedicació a la banda de Cabanes
La Unió Musical Santa Cecília de Cabanes va voler agrair-li els seus més de 45 anys d'entrega. Guimerá va arreplegar el premi de mà de l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i del president de la banda local, Fernando Bonet.

El dissabte 24 d'octubre, el restaurant La Pelejaneta, situat en el terme municipal del el Vall D'alba, va acollir la segona edició dels premis “Sota de la Plana”. Estos guardons són un reconeixement a l'expedient acadèmic i a la dedicació de músics de la Plana Alta.

 

Durant l'acte, el president comarcal de la FSMCV Plana Alta, Jorge Gil, va voler destacar la importància de l'esdeveniment i va agrair la labor tan important que realitzen les bandes municipals.

 

Així doncs, un d'estos reconeixements va recaure en Pepe Guimerá Grifo. La Unió Musical Santa Cecília de Cabanes va voler agrair-li, d'esta manera, els seus més de 45 anys d'entrega. Guimerá va ser un dels pocs músics que va pertànyer a la banda en els anys 80, un moment molt dur per a esta agrupació, que haguera desaparegut sense la seua labor i la dels seus companys.

 

Guimerá va arreplegar el premi de mà de l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i del president de la banda local, Fernando Bonet. A més, en l'acte també va estar present el tinent alcalde de la Ribera, Javier Llorens.

 

Borrás va felicitar al premiat i a tots els integrants de la banda, ja que “amb la seua dedicació i compromís són garantia de la continuïtat d'esta agrupació, que no es perd cap dels esdeveniments més importants del nostre municipi, a més d'oferir-nos eixos grans concerts amb què tants disfrutem”. 

Site developed with Drupal