Formulari de cerca

Piscina Cabanes
Piscina Cabanes
Divendres, Juny 19, 2015 - 12:00
A punt la platja i les piscines municipals de cara a l'estiu
El consistori ha apostat per les empreses locals per a dur a terme les tasques de manteniment d'estos espais.S'empraren 7 socorristes i nou punt de control en la platja.

L'Ajuntament de Cabanes ha estat realitzant, en els últims mesos, tasques d'adequació de les zones de bany i d'oci municipals. Ara, quan s'aproximen el període estival, s'última la posada al punt de la seua platja i les seues piscines per al gaudi de veïns i visitants.

 

Com en anys anteriors, el consistori ha apostat per les empreses locals per a dur a terme el manteniment d'estos espais, propiciant així la creació ocupació en la població. Concretament, l'empresa Rafael Fabregat serà l'encarregada, fins mitjan de setembre, de l'eliminació d'algues i residus en la platja de Torre La Sal. D'altra banda, s'ha contractat a l'empresa Els Cabanyuts per a la neteja de la contornada i dels espais verds, així com de la senyalització i de la col·locació  de mobiliari urbà. A més, gràcies al programa EMCORP de la Generalitat Valenciana, també s'ha pogut emprar una persona com a suport a estes labors.

 

La vigilància de la platja i piscines ha sigut adjudicada a la Creu Roja. S'empraren un total de 7 socorristes i se situarà un nou punt de control en la platja, just davant de la zona de càmping.

 

Els empresaris turístics i veïns de la zona s'han mostrat molt satisfets amb els treballs realitzats fins al moment i han volgut felicitar els responsables d'estos. Per la seua banda, Estrela Borrás, alcaldessa de Cabanes, ha afirmat que “en estos moments nostra platja està llesta per a rebre a tots aquells que vullguen vindre a disfrutar del sol i el bon temps. Açò és gràcies al manteniment que hem portat durant tot l'any i que ha facilitat les tasques recents”.

 

Obertura de les piscines municipals

 

Les piscines d'estiu municipals, tant de Cabanes com de la Ribera, obriran les seues portes del 20 de juny fins al 31 d'agost. El seu horari serà d'11:00h a 20:00h hores, ininterrompudament, de dilluns a diumenge.

 

L'Ajuntament ha posat els abonaments a la venda per a les persones que estiguen interessades a adquirir-los a fi de poder utilitzar les instal·lacions. També es poden gestionar i demanar la sol·licitud de liquidació d'estos en la pàgina web. Els abonaments mantenen el seu preu respecte a anys anteriors i, el dia de l'obertura de les piscines, l'entrada serà completament gratuïta.

Site developed with Drupal