Formulari de cerca

Move Up
Move Up
Dimecres, Febrer 17, 2016 - 13:30
Programa de Suport a Jóvens Emprenedors: MOVE UP, Emprén amb Èxit
El termini de presentació de candidatures és del 15 de febrer al 20 d'abril.

L'objecte d'este programa és recolzar a emprenedors i jóvens empreses, per mitjà d'accions dirigides a la posada en marxa i desenrotllament de noves idees de negoci.

 

 Està dirigit a:

 

·        Persones que tinguen idea de negoci  o projecte empresarial i decisió per a poder desenvolupar-ho dins d'un ecosistema d'emprenedors.

 

·        Empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 12 mesos en el mercat, que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació.

 

Durant el Programa, que té una duració de 6 mesos, rebràs formació en àrees fonamentals per al desenvolupament del teu projecte, comptaràs amb assessorament, tutorització i mentoring per part d'empresaris amb experiència en la teua activitat.

 

Qualsevol interessat en esta iniciativa es pot posar en contacte amb el servici de Promoció Econòmica de la Diputació, en el 964 35 99 81 peconomica@dipcas.S'i consultar les bases i obtindre l'imprés de sol·licitud en el BOP https://goo.gl/NN5n3R. També hi ha disponible una web amb tota la informació www.moveup.es. El termini de presentació de candidatures és del 15 de febrer al 20 d'abril.

Site developed with Drupal