Formulari de cerca

Empleo Juvenil
Empleo Juvenil
Dimarts, Febrer 16, 2016 - 08:15
Programa Integral de Qualificació d'Ocupació (Pice)
Qualsevol interessat pot posar-se en contacte amb el personal especialitzat en cedesaedl@dipcas.S'i en el telèfon 964 25 66 81.

La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç sumen els seus recursos per a treballar contra la desocupació juvenil a través de la posada en marxa del Programa Integral de Qualificació per a l'Ocupació (PICE). A través de la implicació de la Diputació, també els jóvens desocupats de l'interior podran beneficiar-se d'esta ambiciosa iniciativa del Programa Nacional de Garantia Juvenil que compta amb finançament europeu, ja que la institució la portarà, de la mà de la Cambra, als cinc Centres Cedixes que disposa en la província (Morella, Albocàser, Lucena del Cid, Segorbe i Vall d´Alba).

Per tal de fer arribar esta iniciativa a tots els potencials beneficiaris, l'àrea de Promoció Econòmica de la Diputació ha planificat tota una sèrie de reunions informatives i participatives per a tots els interessats. És per això que dijous que ve, 18 de febrer, tindrà lloc la primera de les reunions en el CEDES de Vall d´Alba, el divendres 19 en el CEDES de Lucena del Cid, el dimecres 24 de febrer en el CEDES de Morella, el dijous, 25 de febrer en el CEDES de Segorbe i el divendres, 26 de febrer en el CEDES d'Albocàsser. Totes les reunions seran a les 11:00 hores.

Si tens menys de 30 anys i estàs en desocupació, pots inscriu-te en el programa per a rebre ofertes de treball, formació contínua i pràctiques formatives. Qualsevol interessat pot posar-se en contacte amb el personal especialitzat en cedesaedl@dipcas.És i en el telèfon 964 25 66 81.

Site developed with Drupal