Formulari de cerca

Plenario 25/06/2015
Plenario 25/06/2015
Divendres, Juny 26, 2015 - 12:30
Primer ple ordinari de la nova Corporació Municipal
Entre els assumptes tractats, cal destacar la modificació de crèdit per a l'aplicació del superàvit pressupostari per a amortització del deute de l'Ajuntament.

La Sala d'Actes de la Casa Consistorial de Cabanes va acollit, ahir 25 de juny, el primer ple de la nova legislatura. A pesar de no estar encara aprovat l'organigrama ni el funcionament de la corporació per als pròxims 4 anys, la renovada composició ha dut a terme una sessió ordinària a fi de solucionar diferents punts funcionals arreplegats en l'orde del dia.

 

Entre els assumptes tractats, cal destacar la modificació de crèdit per a l'aplicació del superàvit pressupostari per a amortització del deute d'Ajuntament. En l'últim ple de 2014 es va fer públic un romanent de tresoreria d'1.984.538 euros i, tal com se va decidir llavors, 386.400 euros aniran destinats amortització del préstec per a finançament de la ‘Travessia Nucli Urbà carretera CV-10. Així doncs, es reduirà considerablement el deute del consistori, que passarà dels 1.892.031 euros de 2011 als 777.813 euros després de la liquidació d'este últim pagament. Mostra de “la bona gestió en els últims anys”, com va afirmar l'alcaldessa de la població, Estrella Borrás.

 

De la mateixa manera s'ha aprovat, amb l'abstenció del grup Units pel Poble (Compromís), el contracte d'ampliació de la línia de transport interurbà de viatgers en Torre La Sal. Es tracta d'un servici d'autobús que, durant este estiu, unirà el poblat marítim de la Ribera amb la ciutat de Castelló, i que tindrà a més parada a Orpesa i Benicàssim. L'objectiu d'esta prestació és donar als veïns l'opció de transport públic i incrementar el nombre de visitants a la platja. Este servici ja va entrar en funcionament l'any passat en una aposta de Borrás per potenciar el turisme en la zona.

Site developed with Drupal