Formulari de cerca

Presidente Alberto Fabra
Presidente Alberto Fabra
Dimecres, Desembre 3, 2014 - 15:00
El President de la Generalitat, Alberto Fabra, en Cabanes
El president de la Generalitat, Alberto Fabra, va visitar el dimarts 2 de desembre l'Ajuntament de Cabanes i l'empresa Artesana de Torrons Sant Lluís

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, va visitar ahir 2 de desembre 2014 l'Ajuntament de Cabanes i l'empresa Artesana de Torrons S.A. "Torrons Sant Lluís", una PIME familiar creada en 1978 que elabora torrons de tradició artesana amb matèries primeres de primera qualitat.

 

El president va felicitar a l'empresa i va destacar que és un exemple perquè "ha sabut combinar la tradició amb el futur i la la qualitat i la innovació".

 

Durant la seua visita el Cap del Consell va poder comprovar de primera mà el procés d'elaboració dels torrons i ha mantingut, a més, una reunió amb la direcció de l'empresa on els va traslladar que "sou un exemple emprenedor de què a la Comunitat Valenciana es pot crear ocupació i elaborar productes de qualitat".

 

Una mostra del suport del Consell a les indústries agroalimentàries és el nou Programa de Desenrotllament Rural que preveu destinar 92 milions d'euros en el període 2015-2020 i que oferirà ajudes de fins al 40 per cent de les inversions en maquinària i instal·lacions per a implantar o ampliar establiments així com per a iniciar noves línies d'activitat, relacionades amb la transformació i comercialització de productes agrícoles i d'alimentació.

Imatges: 
Presidente Alberto Fabra
Site developed with Drupal