Formulari de cerca

Presentación CD Cabanes
Presentación CD Cabanes
Dilluns, Octubre 26, 2015 - 09:30
Presentació dels equips del CD Cabanes
En el camp municipal Ricardo Martín es van reunir un bon nombre de familiars i aficionats per a veure desfilar als seus “ídols”.

El dissabte 24 d'octubre, coincidint amb la trobada entre el C.D. Cabanes i el  U.D. Sant Mateu, va tindre lloc la presentació dels diferents equips que conformen el club. En el camp municipal Ricardo Martín es van reunir un bon nombre de familiars i aficionats per a veure desfilar als seus “ídols”.

 

Començant amb els benjamins, el C.D. Cabanes va presentar a totes les seues categories en un partit molt igualat que finalment va reportar la victòria amb 2-0 a l'equip local.

 

A l'acte va assistir l'alcaldessa del municipi, Estrella Borrás, acompanyada pel regidor d'esports, Andrés Safont, i el regidor d'educació, Antonio Ruíz; així com representants dels diferents grups polítics del consistori.

 

En esta nova temporada l'equip de govern local continua protegint al futbol base, així com al primer equip en Primera Regional. En paraules de Borrás, “és la nostra obligació, des de l'ajuntament, continuar recolzant a este club i a totes les iniciatives esportives de Cabanes; ja que no sols promocionen hàbits de vida saludables, sinó que inculquen valors positius als nostres jóvens com la camaraderia o la disciplina”. 

Imatges: 
Presentación equipos CD Cabanes
Presentación equipos CD Cabanes
Site developed with Drupal