Formulari de cerca

Premis So de la Plana
Premis So de la Plana

Data de l'event: 
Dissabte, Octubre 25, 2014 - 20:30
Divendres, Octubre 24, 2014 - 10:15
Premis So de la Plana
Cabanes acull este dissabte l'entrega de premis a la trajectòria musical de la Plana Alta, que se celebrarà en el "Complejo San Làzaro" a les 20:30 hores.

Es tracta d'una gala en què es reconeixerà la trajectòria musical de personatges destacats en el món de la música dels 17 municipis de la Plana Alta i les 15 societats musicals que la componen.

En paraules del president comarcal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Jorge Gil Trilles, els premis "signifiquen més que un reconeixement, signifiquen la unió per la música i l'orgull de ser músic en la nostra comarca de la Plana Alta".

Entre els premiats destaquen diverses categories: en l'apartat d'Expedient Acadèmic els premiats són Ángel Monfort Guimerà (Vilanova), Eduard Còrdoba Bou (Vilanova), Miriam López (Benicassim), Paula Roda (Benicassim), Quim Ortells (Benicassim) i Marc Agut (Borriol).

El Premi So de la Plana recaurà en A.C. Amics de la Música de Sant Joan de Moró; el premi a la dedicació a la seua societat musical serà per a Enrique Llobet (Torreblanca), Juan José Tárrega (Benicassim), Marga Ramos (Borriol), Ricardo Ibáñez (Sant Joan de Moró) i Enrique Martínez Toledo (Vilanova).

En este apartat de reconeixement a la seua societat musical seran també premiats José García Martínez (el Vall d'alba), Antonio Ribes (Cabanes) com a membre de major edat de l'agrupació musical de Cabanes i la seua dedicació desinteressada com a banderer, Tomás Torlà (Associació Cultural La Roca) i Enrique Martínez Fuertes (Vilanova).

Naim Amela, Iván Torres i Lara Carceller rebran el premi especial So de la Plana per la seua participació en el disseny virtual del premi. Levante de Castelló serà reconegut com a mitjà de comunicació més compromés amb les agrupacions musicals; l'Ajuntament de Borriol com a entitat que més recolza a la seua banda i la Diputació Provincial com la institució pública que recolza a la Federació de Societats Musicals en la província de Castelló.

Imatges: 
Cartell original Premis So de la Plana
Site developed with Drupal