Formulari de cerca

Feria Sant Andreu 2014
Feria Sant Andreu 2014
Dimarts, Desembre 2, 2014 - 15:15
La pluja va donar un respir a la Fira
La pluja va donar un respir i va permetre que la Fira de Sant Andreu s'omplira de visitants els carrers i places.

A pesar que l'amenaça de pluja  va ser una constant durant tot el dia, finalment Cabanes va donar el dissabte 29 el tret d'eixida a la 507 edició de la Fira de Sant Andreu, que va omplir de visitants  els carrers i places encara que l'afluència de gent va ser menor que en anteriors edicions pel mal temps. 

 

A les deu i mitja l'alcaldessa Estrella Borrás va obrir de forma oficial la fira ramadera un acte que va servir a més per a inaugurar de forma oficial la Fira de Sant Andreu després de la suspensió dels actes d'ahir a la vesprada. 

 

Durant tot el matí es van succeir activitats infantils, organitzades en l'estand de parcs Naturals de la Generalitat Valenciana i molts van ser a més els que van acudir a la conferència i tast sobre oli d'oliva verge impartida pels professionals de l'Oleícola del Penyagolosa. 

 

En esta ocasió s'ha produït a més una reducció en el nombre d'expositors a causa del mal temps que amenaça a la província de Castelló durant tot el cap de setmana, però no va ser un problema perquè la Fira de Sant Andreu, segona més antiga de les que se celebren a Castelló i declarada Festa d'Interés Turístic Provincial tornara a convertir a Cabanes en focus del mercat tradicional. 

 

Gran èxit ha collit també l'exposició de fotografies de Marco Gmaseda,  artista emergent de la

 

Ciutat de Castelló que exposa els seus olis en l'edifici de l'Antiga Presó annexa a l'Ajuntament en una mostra titulada 'Art on fire'. 

Imatges: 
Feria Sant Andreu 2014
Feria Sant Andreu 2014
Feria Sant Andreu 2014
Site developed with Drupal