Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Divendres, Març 27, 2015 - 13:45
El ple de Cabanes recolza la reducció de les taxes municipals
Borrás: "gràcies a la bona gestió en els últims anys, ara podem reduir l'esforç fiscal del poble de Cabanes".

L'Ajuntament de Cabanes ha aprovat, en el ple ordinari celebrat el 26 de març, la supressió i reducció d'algunes taxes municipals amb l'objectiu de minimitzar la càrrega tributària dels contribuents.

 

Concretament, s'ha decidit per unanimitat la derogació de l'ordenança reguladora per la taxa d'expedició de documents administratius atés que, “a pesar de ser legal, és injusta” a juí de l'equip de govern. D'altra banda, s'han modificat les ordenances de l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, amb l'abstenció del grup polític Units pel Poble, i s'ha acordat la disminució de la taxa per arreplega de residus sòlids urbans.

 

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha sigut qui ha elevat estes propostes al Ple de la corporació. També ha destacat que “gràcies a la bona gestió en els últims anys, ara podem reduir l'esforç fiscal del poble de Cabanes”. Respecte als imposats pel transport i arreplega de fems, l'alcaldessa ha ressaltat que “els veïns començaran a percebre eixa rebaixa en 2016, però totes la noves altes en vivendes ja estaran beneficiades”.

 

 

Borrás ha fet públiques estes proposicions al conéixer que la liquidació del pressupost municipal de 2014 ha tirat un romanent de tresoreria de 1.984.538 euros, “resultat dels ajustos de gasto que hem dut a terme en l'ajuntament”. Tal com s'ha decidit en la sessió, 386.400 euros aniran destinats amortització del préstec per a finançament de la ‘Travessia Nucli Urbà carretera CV-10. Així doncs, es reduirà considerablement el deute del consistori, que ha passat dels 1.892.031 euros de 2011 als 777.813 euros després de la liquidació d'este últim pagament.

Site developed with Drupal