Formulari de cerca

Pleno 02-11-2015
Pleno 02-11-2015
Dimarts, Novembre 3, 2015 - 12:45
El Ple de Cabanes aprova les ajudes per als llibres d'infantil
El Ple de Cabanes va aprovar el dilluns 2 de novembre 2015 la concessió d'ajudes per a llibres a alumnes d'infantil

Des de fa una dècada, el consistori concedix ajudes amb què afrontar estos gastos i, des que Estrella Borrás va entrar a l'alcaldia en 2012, es van incrementar mostrant el compromís del consistori amb l'educació.

 

Atés que la Generalitat ha creat el programa ‘Xarxa Llibres' per a la gratuïtat de llibres dirigit als alumnes d'educació obligatòria en centres públics i concertats de la Comunitat Valenciana, l'ajuntament de Cabanes ha decidit mantindre esta ajuda per a tots els xiquets i xiquetes que no podran beneficiar-se d'esta prestació autonòmica. Per consegüent, en el dia d'ahir es va acordar esta concessió per a tots els alumnes i alumnes d'infantil empadronats en la localitat, la qual cosa ja venia previst en els pressupostos de 2015.

 

La proposta va ser aprovada amb els vots del PP, PSOE i Ciutadans. El partit polític Compromís, que a Cabanes porta per nom ‘Units pel Poble”, es va abstindre en la votació per no estar d'acord amb què únicament s'exigisca l'empadronament com a requisit per a accedir a esta subvenció.

 

Conveni de col·laboració amb el CEIP de Torreblanca i festes locals

 

D'altra banda, es va decidir subscriure un conveni de col·laboració amb el CEIP de Torreblanca per mitjà del qual l'ajuntament assumirà, per als xiquets empadronats en la Riberta de Cabanes i que acudixen a este centre per proximitat, la diferència entre el preu del servici de menjador de Torreblanca i el preu de servici de menjador que assumix la Generalitat. La quantitat ascendix a 0,26€ per alumne i dia. Esta proposta d'alcaldia també va ser aprovada amb els vots del PP, PSOE i Ciutadans i l'abstenció de ‘Units'.

 

Finalment, es va votar per unanimitat els dos dies de festes locals que seran comunicats al Servici Territorial de Treball: 16 de maig, Romeria a l'ermita dels Santes, i 29 de juny, festivitat de Sant Pere. 

Site developed with Drupal