Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dimecres, Juny 4, 2014 - 09:30
El ple aprova sis obres per a millorar les infraestructures
El ple aprova sis obres per a millorar les infraestructures de Cabanes i La Ribera entre 2014 i 2015

El ple de Cabanes va aprovar en sessió extraordinària un total de sis obres de millora en els termes de Cabanes i de La Ribera, que s'emmarca dins dels Plans Provincials d'Obres i Servicis a executar enguany i el pròxim.

Així, i a proposta de l'alcaldia, es durà a terme a Cabanes la millora de la xarxa de sanejament per un import total de 90.000 euros, que seran finançats amb la subvenció de la Diputació Provincial de Castelló i per part de l'Ajuntament de Cabanes. Esta obra té una execució plurianual.

Per a La Ribera s'ha previst, entre altres actuacions la pavimentació del Camí Fontanelles en el nucli Hostal, per un import de 40.000 euros; la millora de la xarxa d'enllumenat públic en el nucli Empalme, per un import de 20.000 euros; millores valorades en 20.000 euros en l'edifici polifuncional en el nucli venta-estació; la xarxa de clavegueram en el nucli Venta Sant Antoni-Estació, també valorat en 20.000 euros, i finalment la xarxa d'electricitat i aigua potable en el nucli de Torrelasal, per un import de 20.000 euros. Les dos primeres actuacions es duran a terme enguany mentres que les últimes tres estan previstes per a l'anualitat de 2015.

D'altra banda, també es va aprovar la modificació de l'ordenança reguladora de venda no sedentària per a regular diverses activitats que es realitzen al llarg de l'any, com el mercat d'estiu que se celebra en La Ribera i el mercat setmanal de Cabanes.

Site developed with Drupal