Formulari de cerca

Platja Torre la Sal
Platja Torre la Sal
Dimecres, Juny 24, 2015 - 14:45
La platja de Torre La Sal preparada per a l'estiu
S'han instal·lat els barets que amplien l'oferta d'oci en la Ribera

L'Ajuntament de Cabanes ha intensificat els treballs d'adequació de la platja de Torre La Sal amb el començament de la temporada estival. A més, en els últims dies, s'han instal·lat els barets que amplien l'oferta d'oci en la Ribera durant juliol i agost.

 

Com en anys anteriors, s'ha incrementat la neteja dels carrers i el passeig marítim i s'ha procedit a la senyalització de la zona i a la col·locació de mobiliari urbà. També han començat  les labors diàries d'agranat de l'arena, eliminació d'algues i vigilància. Tots estos servicis han sigut contractats a empreses locals, en una aposta del consistori per propiciar la creació d'ocupació en este municipi de la Plana Alta.

 

D'altra banda, en breu entrarà en funcionament la línia d'autobús que cobrix els itineraris entre platja de la Ribera i Benicàssim, Orpesa i Castelló. L'Ajuntament de Cabanes hi ha invertit 3.000 euros a donar este servici a veïns i visitants durant els mesos d'estiu.

 

D'esta manera es consolida l'aposta de l'equip de govern, que presidix Estrela Borrás, per posicionar a Cabanes i la Ribera com a destinació turística i posar el valor el seu ric patrimoni natural.

Site developed with Drupal