Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dimarts, Desembre 2, 2014 - 08:45
Plans d'Ocupació de les Administracions
Tres veïns de Cabanes accedixen al mercat laboral amb els plans d'Ocupació de les Administracions
Dos desocupats de Cabanes s'han incorporat al mercat laboral amb els plans d'ocupació impulsats per la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló. A més a estos plans se suma una tercera persona que ha estat exercint les pràctiques del SERVEF en el sector de jardineria pública, treballant per a l'Ajuntament.
 
El consistori que presidix Estrella Borrás ha sigut un de què s'han acollit al Pla d'Ocupació Conjunt de la Diputació Provincial, Generalitat i ajuntaments  que es va posar en marxa a principis d'octubre i al que han optat mes de 90 municipis de la província de Castelló
 
Durant els pròxims tres mesos i mig un desocupat de Cabanes s'ha incorporat a la plantilla com a peó de servicis múltiples. 
 
La normativa que regula la selecció del Pla d'Ocupació Conjunt, basant-se en la qual s'ha realitzat el barem de la selecció, és la resolució del SERVEF de data 25 de juliol del 2014, que regula el procés de selecció  de treballadors desocupats per a la seua contractació en el marc del programa  “ Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes”.
 
Per la seua banda, i gràcies al programa 'Salari Jove' una persona menor de 30 anys sense ocupació estarà a més contractada en el consistori durant els pròxims set mesos. 
 
Així, en el cas del 'Salari Jove' el treballador té menys de 30 anys, la subvenció cobrix els costos salarials de la contractació, inclosa la cotització a la Seguretat Social. 
 
El Salari Jove es finança al cent per cent pel SERVEF,  de la selecció  es contractarà un jove menor de 30 anys, durant un període de 7 mesos, i realitzarà treballs com auxiliar administratiu. La normativa reguladora per a la baremació que  usa el SERVEF està establida en l'articule 5 de la convocatòria de subvencions  de programes d'Ocupació Públic Salari Jove i de conformitat amb la resolució del secretari Autonòmic d'Economia, i Ocupació.
 
L'alcaldessa Estrella Borrás ha explicat que s'està donant prioritat a totes les ajudes i programes que fomenten la contractació local, com ja es ve fent des de fa mesos amb les adjudicacions d'obres i servicis a empreses locals.
Site developed with Drupal