Formulari de cerca

Piscina Ribera
Piscina Ribera
Dijous, Juny 19, 2014 - 13:30
Les piscines municipals obrin el dissabte 21 de juny
Les piscines municipals s'obrin el dissabte 21 de juny i ja estan a la venda els abonaments per a les instal·lacions de Cabanes i de La Ribera. Cabanes ha creat enguany, nou ocupacions en temporada d'estiu amb les piscines i el socorrisme en platges

Les piscines municipals de Cabanes i de La Ribera obriran dissabte que ve 21 de juny, iniciant així la temporada d'estiu, que es prolongarà fins al dia 31 d'agost. L'horari d'obertura al públic serà d'11 a 20 hores, de dilluns a diumenge.

L'Ajuntament ja ha posat a la venda els abonaments per a les persones que estiguen interessades a adquirir-los a fi de poder utilitzar les instal·lacions durant els mesos estivals. També es poden gestionar i demanar la sol·licitud de liquidació en la pàgina web, www.cabanes.es, en l'apartat de teletramitació.

En estos moments culminen els treballs de posada al punt de les dos piscines, així com les zones verdes i vestuaris.

D'altra banda, el servici de socorristes en la platja de Torre La Sal també començarà el pròxim dia 21 de juny. En total, s'han creat este estiu nou llocs de treball de temporada, propiciant la creació d'ocupació local.

Site developed with Drupal