Formulari de cerca

Emisari Real
Emisari Real
Dilluns, Desembre 28, 2015 - 14:30
Els ‘peques' de Cabanes entreguen les seues cartes a l'emissari real
Tots els xiquets i xiquetes que es van acostar al lloc van rebre una bossa de ‘llepolies' i van poder participar de les activitats organitzades per l'ajuntament.

El carter real va arribar, el diumenge 27, a la Casa de la Cultura de Cabanes, per a conéixer els desitjos dels més xicotets de la població. L'emissari va arreplegar les cartes amb les peticions que els Reis Mags faran realitat el pròxim dia 6 de gener. De la mateixa manera, el dissabte 26, també es va aproximar a la Ribera per a fer les delícies dels jóvens d'esta pedania.

A més, tots els xiquets i xiquetes que es van acostar al lloc van rebre una bossa de llepolies i van poder participar de les activitats organitzades per l'ajuntament. En col·laboració amb l'empresa local "La Maleta de Paula", va oferir durant tot el dia tallers nadalencs, música, pintacares, jocs esportius i atraccions unflables.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrela Borrás, tampoc va voler perdre's la visita del missatger de Ses majestats d'Orient i va entregar la seua carta amb els seus millors desitjos per a tots els veïns en l'any que ve 2016.

Este acte està inclòs dins de la completa agenda lúdica i cultural que el consistori ha preparat per al Nadal. Tota la programació està disponible en www.cabanes i en els establiments locals.

Site developed with Drupal