Formulari de cerca

Castelló Ruta de Sabor
Castelló Ruta de Sabor
Divendres, Desembre 12, 2014 - 09:15
Oli verge extra de Cabanes

L'oli verge extra de la Cooperativa Oleícola del Penyagolosa ja ha obtingut el certificat junt amb altres 41 productes autòctons de la província de Castelló per a utilitzar la marca Castelló Ruta de Sabor com a aval de qualitat per a la seua comercialització. 

 

L'oli de la Cooperativa, que aglutina als productors de Cabanes, Vilafamés i La Pobla Tornesa, entren dins de la iniciativa de la Diputació Provincial com a reconeixement a la qualitat dels productes autòctons. En el cas concret de l'oli d'oliva verge extra s'ha reconegut l'esforç de l'Oleícola per produir durant cinc anys consecutius oli d'esta qualitat sent de les poques cooperatives de la província que ho han aconseguit. 

 

Un total de 42 productes ja han obtingut el certificat per a poder utilitzar la marca Castelló Ruta de Sabor. La Diputació ha acollit fa pocs dies l'entrega de l'element diferenciador als 24 productors que han passat a formar part de la marca en les últimes dates després d'haver superat ja les auditories i controls de qualitat requerits. Els productes que han entrat més recentment són del sector lacti, de l'oli, torrons i trufes.

 

El president de l'Oleícola del Penyagolosa, José Vicente Beltrán Guimerá, va ser l'encarregat d'arreplegar el certificat que avala a l'oli verge extra de la cooperativa i ha agraït a la Diputació l'esforç realitzat per a donar a conéixer  i promocionar els productes de la província, que ja estan presents en unes quantes superfícies comercials.

Site developed with Drupal