Formulari de cerca

Cine de Verano
Cine de Verano
Dijous, Juliol 23, 2015 - 13:15
Nova edició del cine d'estiu a Cabanes
En esta ocasió es projectarà la pel·lícula "Los Juegos del Hambre". Esta iniciativa va ser posada en marxa pel consistori al juliol del 2014, amb l'objectiu de brindar una oferta diferent d'oci en el municipi durant el període estival

La regidoria de cultura de l'Ajuntament de Cabanes ha confirmat la segona edició del Cine d'Estiu, que tindrà lloc en la Plaça dels Hostals el pròxim 25 juliol a les 22:30h.

 

En esta ocasió es projectarà la pel·lícula “Los Juegos del Hambre” del director Gary Ross i basada en la novel·la best-seller de Suzanne Collins.

 

Esta iniciativa va ser posada en marxa pel consistori al juliol del 2014, amb l'objectiu de brindar una oferta diferent d'oci en el municipi durant el període estival. L'alcaldessa de Cabanes, Estrela Borrás, ha ressaltat que el projecte pretén que els veïns i visitants disfruten d'esta activitat gratuïta i, d'esta manera, impulsar l'economia local propiciant les visites als restaurants i bars de Cabanes. Borrás hi ha assenyalat que “com a destinació turística que som, continuarem proposant iniciatives per a potenciar els nostres atractius. El cine és tan sols un exemple d'alguna de les activitats que estem duent a terme durant este estiu tant a Cabanes com en la Ribera, on la platja està dinamitzada per una empresa privada”.

Site developed with Drupal