Formulari de cerca

Nit de la Velà
Nit de la Velà
Dilluns, Agost 4, 2014 - 15:00
La "Nit de la Velà" dóna el tret d'eixida a les festes de Cabanes
Joves Cabanes recupera una tradició que va reunir en la carpa de festes a centenars de persones i va ser un rotund èxit

La Nit de la Velà va donar el tret d'eixida a unes festes de Cabanes que enguany vénen marcades per l'esforç realitzat per l'Associacio Joves Cabanes, que 21 anys després han recuperat este espectacle impulsat en els anys 80 per les anteriors associacions de jóvens que hui ja superen els 50 anys.

Un rotund èxit. Així han qualificat els assistents a la I edició de la nova Velà que es va viure en la Carpa de Festes, amb un jurat de luxe que entre altres va estar compost per l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i representants de totes les associacions de Cabanes. El presentador Eugeni Alemany va ser un dels verdaders protagonistes de la vetlada junt amb els participants de les set actuacions que han compost la Velà de 2014.

Les festes han començat amb una ruta de marxa no competitiva organitzada pel Club Running Cabanes i la inauguració de l'Exposició ‘Paisatges Urbans' de Marta Valls. Un altre dels actes més emotius del programa ha sigut el partit de futbol amistós que oficialment inaugura el nou nom del camp de futbol ‘Ricardo Martín Mateu' entre els veterans del Mobelty Cabanes i la selecció de veterans Amics de Ricardo.

La cercavila i la xaranga van donar pas al coet anunciador de les festes d'agost en honor a Sant Roc i Sant Joan Baptista, amb l'actuació del grup de danses en la plaça dels Hostals.

El diumenge va tindre lloc un altre dels actes més innovadors d'enguany, el concert de la Banda de Música de Cabanes que de forma extraordinària i amb motiu de les festes va deixar sorprés al públic ja que estava previst com un dels més innovadors que ha realitzat l'agrupació musical.

Imatges: 
Nit de la Velà
Nit de la Velà
Site developed with Drupal