Formulari de cerca

Nadal
Nadal
Dimarts, Desembre 22, 2015 - 10:45
El Nadal arriba a Cabanes i la Ribera amb un complet programa d'activitats
Borrás, “la nostra intenció és oferir un programa d'activitats complementàries als actes ja tradicionals”

L'Ajuntament de Cabanes ha presentat un intens programa lúdic i cultural per a este Nadal, dirigit al gaudi dels veïns de la localitat i de la pedania de la Ribera.

 

Tal com ha ressaltat l'alcaldessa, Estrella Borrás, “la nostra intenció és oferir un programa d'activitats complementàries als actes ja tradicionals. Encara que hem pensat en tots els públics, el nostre objectiu és que els més menuts siguen els protagonistes en estos dies i aprofiten  al màxim este període vacacional”. Borrás ha afegit que “esperem que els nostres veïns participen activament en cada un dels actes i, de manera paral·lela, aconseguim dinamitzar l'economia local”.

 

Així doncs, a partir de dijous que ve 24 de desembre, este municipi de la Plana Alta comptarà amb diferents esdeveniments nadalencs com a jocs infantils, concerts, visita del carter real, cavalcada de reis o ball, gràcies a la col·laboració de les associacions locals i l'organització del consistori. Tota la programació està disponible en la pàgina web municipal www.cabanes.es.

 

PROGRAMACIÓ NADALENCA

Site developed with Drupal