Formulari de cerca

Premio a Antonio Ribés
Premio a Antonio Ribés
Dilluns, Novembre 3, 2014 - 14:45
La millor trajectòria musical de La Plana es dóna cita a Cabanes
El municipi ha acollit l'entrega de premis So de la Plana per a reconéixer la dedicació a les bandes.Dos veïns de Cabanes van ser premiats en la Gala

Cabanes va acollir el dissabte 25 d' octubre la Gala d'entrega dels premis So de la Plana en el Complex Sant Lázaro on es van entregar els Premis So de la Plana que reconeixen les millors trajectòries musicals i la dedicació a les bandes dels municipis.

Va ser una gala en què va haver-hi representants dels 17 municipis de la Plana Alta i les 15 societats musicals que la componen i que en paraules del president comarcal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Jorge Gil Trilles, "significa més que un reconeixement, la unió per la música i l'orgull de ser músic en la nostra comarca de la Plana Alta". El diputat de Cultura, Jose Luis Jarque, i els alcaldes i regidors de la Plana Alta, van acompanyar l'alcaldessa Estrella Borrás i representants de totes les agrupacions musicals.

Entre els premiats destaquen diverses categories: en l'apartat d'Expedient Acadèmic els premiats són Ángel Monfort Guimerà (Vilanova), Eduard Còrdoba Bou (Vilanova), Miriam López (Benicassim), Paula Roda (Benicassim), Quim Ortells (Benicassim) i Marc Agut (Borriol).

El Premi So de la Plana recaurà en A.C. Amics de la Música de Sant Joan de Moró; el premi a la dedicació a la seua societat musical serà per a Enrique Llobet (Torreblanca), Juan José Tárrega (Benicassim), Marga Ramos (Borriol), Ricardo Ibáñez (Sant Joan de Moró) i Enrique Martínez Toledo (Vilanova).

En este apartat de reconeixement a la seua societat musical seran també premiats José García Martínez (el Vall alb), Antonio Ribes (Cabanes) com a membre de major edat de l'agrupació musical de Cabanes i la seua dedicació desinteressada com a banderer, Tomás Torlà (Associació Cultural La Roca) i Enrique Martínez Fuertes (Vilanova).

Naim Amela Marqués, Iván Torres i Lara Carceller rebran el premi especial So de la Plana per la seua participació en el disseny virtual del premi. Levante de Castelló serà reconegut com a mitjà de comunicació més compromés amb les agrupacions musicals; l'Ajuntament de Borriol com a entitat que més recolza a la seua banda i la Diputació Provincial com la institució pública que recolza a la Federació de Societats Musicals en la província de Castelló.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, va agrair la dedicació de les bandes a consolidar la trajectòria i cultura musical de la nostra província i la nostra comarca i va tindre especials paraules per als dos veïns de Cabanes que van arreplegar el premi, Naim Amela Marqués, com a col·laborador en el disseny del premi, i Antonio Ribes que va ser reconegut en la gala com a membre de major edat de l'agrupació musical de Cabanes i per la seua dedicació desinteressada com a banderer al llarg de tots estos anys.

Imatges: 
Premio a Antonio Ribés
Premio especial por su participacióen el diseño virtual
Site developed with Drupal