Formulari de cerca

Foto
Foto
Divendres, Juliol 25, 2014 - 14:30
Les mestresses de casa col·laboren en la lluita contra el càncer
Les mestresses de casa de Cabanes entreguen 800 euros per a col·laborar en la lluita contra el càncer de mama en menors de 35 anys

Les Mestresses de Casa Ildum de Cabanes han fet entrega dels 800 euros recaptats en la carrera que van organitzar amb motiu del dia de la Dóna a la Fundació Le Cadó, una organització no científica que recolza la lluita contra el càncer de mama.

L'entrega va tindre lloc en l'Ajuntament de Cabanes a la diputada provincial de Servicis Socials, Esther Pallardó, per part de la presidenta i vicepresidenta de les Mestresses de Casa Ildum, Mari Carmen París i Concha Falcó. Els diners se sumaran a l'aportació de la Diputació per a l'estudi que esta coordinant l'oncòloga de València Ana Lluch per a ajudar i previndre la malaltia en dones menors de 35 anys.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i la diputada Esther Pallardó van valorar la iniciativa de les Mestresses de Casa de Cabanes i els van animar a continuar amb els actes benèfics  per a aconseguir fons destinats a la lluita i investigació de malalties.

Imatges: 
Foto
Site developed with Drupal