Formulari de cerca

25º aniversario amas de casa Cabanes
25º aniversario amas de casa Cabanes
Dijous, Setembre 24, 2015 - 09:00
Les mestresses de casa de Cabanes preparen el seu 25é aniversari
El col·lectiu ha preparat diferents actes per a gaudi de totes els seus integrants.

L'Associació de Mestresses de Casa de Cabanes ultima els detalls de la commemoració del seu quart de segle. El col·lectiu ha preparat diferents actes per a gaudi de totes les integrants, que tindran lloc durant tot el cap de setmana.

 

La celebració arrancarà el divendres 25, a les 18:00 h. En la Casa de la Cultura, amb la inauguració de l'exposició de treballs realitzats per les sòcies en diferents tallers anuals. Pintura, patchwork, boixets… són algunes de les activitats que estaran representades en esta mostra artesanal.

 

El dissabte 26 als 8:30h, en la Plaça dels Hostals, donarà inici una marxa senderista per la contornada del municipi i, posteriorment, un esmorzar per a totes les participants. La caminada durarà una hora i mitja, amb un nivell de dificultat davall, perquè puguen participar totes aquelles persones que ho desitgen. Cal ressaltar que esta associació sol organitzar marxes que recapten fons per a diferents causes solidàries, com la lluita contra el càncer de mama i infantil.

 

El diumenge 27, a les 13:30h en la Carpa de Festes, es reuniran prop de 150 sòcies en un menjar de germanor. Al finalitzar, es rendirà homenatge a les presidentes i juntes directives que han passat per l'associació des de la seua constitució en 1990.

 

L'Ajuntament de Cabanes col·labora amb estes celebracions. Estrella Borrás, alcaldessa de Cabanes, no faltarà a la cita per a felicitar a esta associació “tan activa, involucrada i pilar fonamental de l'entramat social del nostre municipi” i que, en l'actualitat, compta amb 290 dones inscrites.

Site developed with Drupal