Formulari de cerca

Cole
Cole
Divendres, Setembre 4, 2015 - 14:15
Els més menuts de Cabanes tornen al "cole"
L'Escola Infantil Municipal va obrir les seues portes a 24 xiquets i xiquetes d'entre 1 i 3 anys.

Dimarts passat 1 de setembre, els més menuts de Cabanes van iniciar el curs escolar. L'Escola Infantil Municipal va obrir les seues portes als 24 xiquets i xiquetes, d'entre 1 i 3 anys, que van afrontar la ‘volta a la rutina' entre il·lusió i llàgrimes.

 

Un any més este centre educatiu és el primer a donar el tret d'eixida al nou curs; no obstant això, durant l'estiu també s'ha dut a terme en ell la ‘Escola d'Estiu', perquè els pares pogueren compatibilitzar la seua vida familiar i laboral.

 

Així doncs, en les últimes setmanes, l'ajuntament de Cabanes ha preparat les instal·lacions de la ludoteca, condicionant les aules, espais recreatius, menjador i despatxos per al nou curs escolar, amb l'objectiu que estiguera tot llest amb l'arribada dels alumnes. L'empresa local Petit Somnis, amb Isabel Bojadós com a gerent, s'encarregarà de la gestió de l'escola.

 

Cal recordar que, el passat any, es va reforçar el nombre d'educadores per a donar un millor servici. Un total de sis persones treballaran tot l'any, amb total garantia i atenent les necessitats pares i xicotets, entre educadores, mestra, cuineres i ajudant de menjador. De les sis persones, quatre són de Cabanes i dos de la veïna població de Benlloch.

 

A més, en l'anterior legislatura es va ampliar, en l'escola infantil municipal, el servici de menjador escolar que diàriament utilitzen els alumnes del centre.

 

Site developed with Drupal