Formulari de cerca

Tallers nadalencs
Tallers nadalencs
Dilluns, Desembre 28, 2015 - 14:30
Els més menuts de Cabanes disfruten del contacontes i dels tallers nadalencs
L'alcaldessa, Estrella Borrás, es va acostar al lloc per a felicitar el Nadal als xicotets

L'Ajuntament de Cabanes va presentar, fa uns dies, un complet programa d'activitats de Nadal, per al gaudi dels veïns de la localitat i de la pedania de la Ribera. Així doncs, el dijous 24 en la Plaça dels Hostals, va tindre lloc la primera d'elles destinada als més jóvens de la població.

Des de les 11:00h del matí, els xiquets i xiquetes de Cabanes van poder disfrutar dels tallers nadalencs, pintacares i contacontes, que es van prolongar fins a les 17:30h. Tovalloners per a la taula de Nit de Nadal o adorns per a l'arbre de Nadal elaborat amb materials reciclatges, van ser alguns dels tallers amb què tant van disfrutar els assistents. A primera hora, l'alcaldessa Estrela Borrás, junt amb el regidor de festes, Antonio Ruíz, es van acostar al lloc per a felicitar el Nadal als xicotets.

Hui és el torn dels xiquets de la Ribera de Cabanes, que rebran el Carter Real en l'edifici polifuncional acompanyat de jocs i altres sorpreses. Tota la informació sobre la programació lúdica i cultural d'estos dies està disponible en la pàgina web municipal www.cabanes.S'i en els establiments locals.

Site developed with Drupal