Formulari de cerca

Reis Mags
Reis Mags
Dilluns, Gener 11, 2016 - 11:00
Melcior, Gaspar i Baltasar repartixen il·lusió a Cabanes i la Ribera
Els Reis Mags van conversar amb els xiquets, u per u, i els van entregar bosses amb llepolies.

Els xiquets i xiquetes de Cabanes i la Ribera amanecieron el dia 6 de gener, emocionats i expectants amb la visita dels Reis Mags d'Orient a les seues cases i els regals que els esperaven. I és que, a la nit se'n van anar prompte al llit, després de la calorosa benvinguda que van donar a Ses majestats en la seua arribada al municipi.

 

Melcior, Gaspar i Baltasar van ser rebuts en l'ajuntament per l'alcaldessa, Estrella Borrás, i les autoritats municipals. Borrás els va agrair “l'esforç i la il·lusió que repartixen cada any a Cabanes i la Ribera des de fa tant de temps”. Més tard, la comitiva es va desplaçar al Centre Savia, per a visitar i entregar uns presents a les persones majors que allí residixen.

 

A les 18:30h començava una emotiva cavalcada, amb els Reis Mags pujats en una preciosa carrossa i acompanyats pels xiquets i xiquetes que van voler participar activament en ella. La desfilada va fer entrada pel carrer Castelló (Delegat Valera) fins a la Plaça dels Hostals, on els esperava un ‘Betlem vivent' i van ser acollits amb l'alegria de tots els presents. Des d'allí, van recórrer a peu la distància que els separava de l'església i van realitzar l'adoració al xiquet Jesús. Una vegada en el temple, els Reis Mags van conversar amb els xiquets de Cabanes, u per u, i els van entregar bosses amb llepolies. L'acte va ser organitzat per l'empresa local ‘La maleta de Paula', amb la que el consistori ha comptat per a programar totes les activitats infantils d'este Nadal.

 

D'altra banda, en eixa mateixa vesprada també va tindre lloc la cavalcada en la Ribera, organitzada per l'Associació d'Ames de Casa de la pedania, i on grans i xicotets també van disfrutar al màxim amb la presència dels tres reis. 

Imatges: 
Reis Mags
Reis Mags
Reis Mags
Reis Mags
Reis Mags
Reis Mags
Site developed with Drupal